Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené dámy a pánové,
jak jste si mohli minulý týden přečíst v Hospodářských novinách, v současné době probíhají jednání většinového vlastníka týdeníku Respekt Karla Schwarzenberga a finančníka Zdeňka Bakaly o společné investici ve prospěch Respektu.

Vážené dámy a pánové,

jak jste si mohli minulý týden přečíst v Hospodářských novinách, v současné době probíhají jednání většinového vlastníka týdeníku Respekt Karla Schwarzenberga a finančníka Zdeňka Bakaly o společné investici ve prospěch Respektu. Tato jednání zatím nejsou u konce, v každém případě ale hned, jak se tak stane, Vás budeme o jejich závěrech a všech našich plánech informovat. Také vám navrhneme, jak se vy, naši čtenáři, můžete na formování těchto plánů podílet.

Z nového čísla vám chci nabídnout okénko do naší historie i současnosti v tématu Jáchyma Topola o tolik diskutovaném odškodnění českoněmeckých antifašistů. Dále chci upozornit na reportáž Jaroslava Pašmika z berlínské kulturní scény nebo na televizní recenzi Vladimíra Justa, který se bude od nynějška na našich stránkách objevovat každý měsíc.

Vše dobré vám přeje

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 41 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].