0:00
0:00
Astrounat Brázda
Odvaha nejen číst

Kultura4. 2. 20233 minuty

Dívky roku

Sejdou se tři bestie. Ne bestie, ale bestie. Prostě BFF (vysvětlivka pro matky: best friends forever, nejlepší kámošky navždy, zkráceně bestie). A chtějí si trochu popovídat o holčičích věcech a třeba i o svých crushích. (Vysvětlivka pro matky: o klucích, co se jim líbí. Nebo o holkách. To není vůbec důležité a může to řešit jedině matka nebo jiný boomer.)

Jsou to kámošky, ale každá je jiná. Jedna je clean girl, druhá je weird girl a třetí soft girl. Holky podle posledních nebo aspoň předposledních trendů, které teď zaplňují lavičky před školou, ale hlavně internet, své přirozené prostředí. I naše tři kámošky si jdou chatovat přes Messenger. Jak by si taky jinak povídaly?

↓ INZERCE
Inzerce Budvar
Inzerce Budvar

A my se spolu s matkami podíváme, co je která zač. Takže nejdřív clean girl. Je to dívka čistá a zářivá. Má ulíznutý culík, z nějž netrčí ani jeden neposlušný pramínek a na sobě nejradši nosí bílou košili. A protože tenhle trend je na světě už pár měsíců, stačila za tu dobu nashromáždit docela dost kosmetických přípravků a její ranní kosmetická rutina má třicet dva kroků. Teprve po nich bude vypadat zcela přirozeně a svěže clean.

Předplaťte si Respekt a nepřicházejte o cenné informace.

Online přístup ke všem článkům a archivu

Články i v audioverzi a mobilní aplikaci
Možnost odemknout články pro blízké
od 150 Kč/měsíc