Pozitivní spirála
Jak přitáhnout turisty-labužníky řeší celé Česko. Daří se to jen na pár místech, a přitom recept není tak komplikovaný. Chce to hlavně počáteční vír energie, který všechny vtáhne.
Tábor je v tuzemských podmínkách pozoruhodným úkazem. Že se stane labužnickou Mekkou by před deseti lety hádal málokdo. Právě tehdy přitom začaly klíčit základy táborského gastronomického úspěchu. V oněch začátcích se sešlo několik zdravě tvrdohlavých a podobně zaměřených lidí, kteří se souběžně i společně pustili do hledání dobrých zemědělců a právě díky nim vznikla pevná síť spojující dodavatele s restauracemi i koncovými zákazníky. A právě tahle síť je gruntem táborského úspěchu.
Táborský přesah
Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.
Odemkněte si všech 43 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.
Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:
Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].