0:00
0:00
Astrounat Brázda
Odvaha nejen číst

Rozhovory2. 9. 202313 minut

Domácí kvašení je hlavně o radosti

Se Zuzanou Ouhrabkovou ze Zkvašeno.cz o iniciační knize amerického hipíka a probouzení „vnitřního šíleného vědce“ při fermentaci

Zuzana Ouhrabková • Autor: Matěj Stránský

Stačila jste se už naobědvat?

Stihla jsem si skočit na takový rychlooběd, kuře s rýží.

↓ INZERCE
Inzerce Budvar
Inzerce Budvar

Chápu, jste v jednom kole. Na gymnáziu, kde působíte jako školní psycholožka, máte přípravný týden před zahájením výuky a za chvíli vám začíná další ze série porad. Ale stejně bych si ve vašem případě představovala spíš oběd v duchu fermentariánství: třeba domácí kimčchi zajídané kváskovým chlebem a zapíjené sladovou limonádou nebo kefírem.

Předplaťte si Respekt a nepřicházejte o cenné informace.

Online přístup ke všem článkům a archivu

Články i v audioverzi a mobilní aplikaci
Možnost odemknout články pro blízké
od 150 Kč/měsíc