Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Kultura

Vábing

Varování! Tenhle sloupek je až od osmnácti. Nezletilí ať nepokračují ve čtení. Četbu dále nedoporučujeme lidem, kteří mají pocit, že se svět zbláznil. Protože se asi vážně trochu zbláznil. A vabbing je toho důkazem. Ale co se dá dělat, je to trend.

Vysvětlíme to. Týká se to vaginy – tomuto slovu se nevyhneme, neboť termín vabbing je složený ze slov vagina a dabing. Jde o to, že díky vabbingu dostane vagina příležitost hovořit. Jazykem jí vlastním, za pomoci feromonů a pachů, které mají moc oslovit a přilákat muže. Vabbingem se vábí… Žena muže jako laň jelena, králice králíka a mravenčice mravence. I když – existují mravenčice? Nevíme jistě a omlouváme se odborníkům na mravence. Možná už také nebudou chtít pokračovat v četbě a raději sáhnou do knihovny po Ferdovi.

Je však jisté, že zvířecí samičky lákají samce na své pachy a feromony. Lidské samice se snaží o totéž. A jak? Civilizovaně, asi jako používají parfém. Sekretem z vlastní vaginy se decentně potřou na klíčních kostech, za ušima či na zápěstích. Nechutné? Prý vůbec, říká hlavní propagátorka vabbingu Shan Boodram. Je to sexuoložka a koučka intimity a vztahů, která své názory prezentuje hlavně na sociálních sítích a v podcastu Lovers and Friends.

A má tisíce sledujících, kteří jí věří. Vzkazuje jim: „Představa, že naše tělo páchne, a musíme ho proto vylepšit za pomoci komerčních kosmetických výrobků, je produktem konzumerismu.“ Podle ní je nejlepší se vrátit k předkonzumentským dobám a využít svůj…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 38 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].