Používáte nástroj pro blokování reklamy. Příjmy z reklamy umožňují naši existenci.
Podpořte nás a nástroj pro tento web vypněte (návod). Nebo si pořiďte předplatné a reklama se vám nebude zobrazovat. (E-shop)

Obtěžuje vás reklama?
Předplatitelům ji nezobrazujeme.

Reklama
 
Fenomén technologie

Biohackeři všech zemí, spojte se!

Po vzoru komunit kutilů na poli moderních technologií z celého světa se začali sdružovat také amatérští biologové. A vzápětí se objevily obavy z výsledků jejich podivných pokusů.

Trochu jiné kutilství. Tady vládne přírodověda. (Newyorská veřejná laboratoř Genspace a její…
Trochu jiné kutilství. Tady vládne přírodověda. (Newyorská veřejná laboratoř Genspace a její zakladatelé, zleva Daniel Grushkin, Ellen Jorgensenová, Russell Durrett a Sung Won Lim) • Autor: Profimedia.cz

Na první pohled to vypadá jako kurz experimentální kuchyně: účastníci ochutnávají jakýsi zelený prášek, znechuceně se šklebí a pak prášek přimíchávají do směsi ovoce a mléka. Na této akci, kterou pořádá sdružení Open Wetlab v Amsterodamu, jde však o mnohem víc než o nový recept na mléčný koktejl. Cílem je dosáhnout toho, aby spirulina (řasa nadupaná bílkovinami a vitaminy, jejíž chuť je ale odporná) lépe chutnala.

24. - 30. listopad, č. 48/2014
Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům týdeníku Respekt.
Odemkněte si všech 74 článků vydání zakoupením čísla nebo předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

I. Zadejte své údaje a zvolte způsob platby

Předplatné bude automaticky prodlužováno. Funkci můžete kdykoli zrušit.

Rychlá online platba

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Máte dotazy ohledně předplatného? Neváhejte nás kontaktovat na predplatne@economia.cz nebo +420 217 777 888 (každý pracovní den 
od 7.30 do 17.00, mimo pracovní dobu je k dispozici záznamník).

Platbu kartou i on-line platbu zabezpečuje
Uvedené ceny jsou včetně DPH.

24. - 30. listopad, č. 48/2014
Odemkněte tento článek
Získáte přístup ke všem 74 článkům z tohoto vydání.
Chcete-li článek okomentovat nebo nás upozornit na chybu, přihlaste se nebo se zaregistrujte. Nejzajímavější příspěvky zveřejníme.
Reklama

Vyhledávání

Tip: Vyhledávejte dle autora pomocí autor: autor:”Erik Tabery” další tip

Výsledky vyhledávání

Hledám o sto šest
Vyskytla se chyba, zkuste to znovu.

Nejvíce hledáte