Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Společnost

Právě pracuji na...

Po návratu do Čech

  • Autor: Respekt
• Autor: Respekt

Pár věcí připravuji. Vše ale vyplývá z toho, co mi přinesla nedávná minulost. Poslední půlrok jsme se ženou byli zaměstnaní návratem ze Španělska do Čech. Cosi nás poslalo ze dne na den za hranice. Tatáž moc nás stejným způsobem poslala po třech letech zase zpátky. Šli jsme tam s úmyslem zůstat tam napořád, začít znovu. Připadal jsem si totiž, že už mne nic zajímavého nečeká. Od loňského srpna jsme řešili peníze na stěhování, pronájem na vhodném místě. Bylo třeba obejít úřady ve Španělsku i tady a rychle rozběhnout práci. Dát klientům echo, že se se mnou lze opět v Praze scházet.

Okamžitě po návratu jsem toho hodně zapomněl. Prakticky ze dne na den se mi vykouřilo z hlavy, že jsme na jihu žili. Domnívám se, že to byl špílec mého podvědomí, jak se vyrovnat se změnou situace a podnebí. Odměnou za návrat mi je, že teď pracuji ještě víc v přírodě (nahrávám rozbory osobností za chůze v lese) a čerpám čistotu a sílu z půvabu českolipské vegetace.

  • Autor: Respekt
• Autor: Respekt

V únoru jsme s přáteli založili Českou astrologickou asociaci. Každý měsíc oslovujeme nového lektora s novým tématem přednášky. Svoji poslední přednášku o souvislosti mayského kalendáře a roku 2012 asi odprezentuji ještě vícekrát, o téma je zájem. Přinejmenším 8. června v plzeňském Divadle Dialog. 2. června k nám zavítá pan Jan Frank, který unikátně propojil astrologickou diagnózu s homeopatickou léčbou.

Letos na Velikonoce jsme si osvojili…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 51 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].