Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Dopisy

Dopisy

Dopisy od našich čtenářů.

Pro prachy cokoli

Některé zprávy na mě působí děsivě. Například ochota našich vládních představitelů se napolo tajně scházet s íránskými poslanci a dojednávat společné obchody (nikdo neví s čím vším). Nebo zpráva o vývozu zbraní z r. 2004, kde významnou část tvoří zbraně do Alžírska či Jemenu.

Opravdu jsme ochotni zvětšovat svůj blahobyt s tím, že ochotně podpoříme např. utrpení mnoha chudých lidí v Africe nebo že si řsekneme, že Írán sice na Izrael dosáhne, ale na nás už ne? Budeme stále argumentovat tím, že pokud to neuděláme my, tak to udělá někdo jiný? Doufám, že takto krátkozrací a nemorální jsou jen naši političtí vůdci, kteří by pro větší úspěch ve volbách snad udělali cokoliv (vždyť to korýtko je tak miloučké a je škoda ho opouštět). Doufám, že se to netýká většiny z nás, „obyčejných“ lidí.

Michal Romanský,[email protected]

Sex, lži a peníze v říši ČSSD?

Naprosto odmítám informace, které byly zveřejněny dne 24. 10. 2005 týdeníkem Respekt pod titulkem Sex, lži a peníze v říši ČSSD. Jsem smířen s tím, že jsem lidem na očích, že některým vadí, že jsem podnikal a že jsem se zajistil do budoucna. Jsem v pozici, kdy se nemusím bát o svou ekonomickou existenci a nejsem závislý na příjmech ze své současné politické činnosti. S tím jsem do politiky vstupoval a upozornil jsem na to…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 39 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].