0:00
0:00
Astrounat Brázda
Odvaha nejen číst

Editorial7. 5. 20051 minuta

Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, do rukou se vám dostalo sedm set devadesáté vydání týdeníku Respekt. Můžete si v něm přečíst článek Sylvie Blechové o zahraničněpolitické vizi Jana Kavana a dalších levicových rebelů sociální demokracie anebo slíbené téma o větším než menším množství svobody pro uživatele marihuany. Doporučuji také komentář o druhé světové válce a jejím dopadu na dnešní Evropu. V redakci je vše při starém, což může být pro některé čtenáře dobrá, pro jiné špatná zpráva. O víkendu by se mělo několik redaktorů vrátit z dovolené a v příštím čísle vám v plné síle nabídneme další zajímavé čtení. Například téma o tom, jak Britové a Francouzi přistupují k referendu o evropské ústavě, nebo reportáž z přípravy jednoho z největších opozičních setkání na Kubě. Děkujeme za přízeň a přejeme dobrý týden.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

do rukou se vám dostalo sedm set devadesáté vydání týdeníku Respekt. Můžete si v něm přečíst článek Sylvie Blechové o zahraničněpolitické vizi Jana Kavana a dalších levicových rebelů sociální demokracie anebo slíbené téma o větším než menším množství svobody pro uživatele marihuany. Doporučuji také komentář o druhé světové válce a jejím dopadu na dnešní Evropu.

V redakci je vše při starém, což může být pro některé čtenáře dobrá, pro jiné špatná zpráva. O víkendu by se mělo několik redaktorů vrátit z dovolené a v příštím čísle vám v plné síle nabídneme další zajímavé čtení. Například téma o tom, jak Britové a Francouzi přistupují k referendu o evropské ústavě, nebo reportáž z přípravy jednoho z největších opozičních setkání na Kubě. Děkujeme za přízeň a přejeme dobrý týden.

↓ INZERCE
Inzerce Budvar
Inzerce Budvar

Předplaťte si Respekt a nepřicházejte o cenné informace.

Online přístup ke všem článkům a archivu

Články i v audioverzi a mobilní aplikaci
Možnost odemknout články pro blízké
od 150 Kč/měsíc