Vepřová kůže na výsluní
O kůži jsme tu psali už mnohokrát. O svěží kůži, hydratované kůži, kůži bez vrásek, opálené kůži, někdy možná i o pomerančové kůži. A teď to bude kůže prasečí. Nedá se nic dělat, je to trend.
Konkrétně jde o chipsy z vepřové kůže. Vzniknou tak, že se kůže zbaví tuku, nakrájí, opeče dokřupava, dá do pytlíčků a prodává v trendy obchůdcích. Na obalu je pak napsáno například „nový zážitek z proteinové svačinky“ – to je doslovná citace ze sáčku od jednoho trendy vepřového snacku. Ano, je to překvapení. Ano, je to skoro k nevíře. Až z toho naskakuje husí kůže.
Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.
Odemkněte si všech 50 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.
Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:
Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].