Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené dámy a pánové,
Česká republika je země, kde je pořád před volbami, a když není náhodou před volbami, tak je před sjezdem nějaké politické strany. Zkrátka pořád se na něco čeká, teď zrovna na sjezd ODS.

Vážené dámy a pánové,

Česká republika je země, kde je pořád před volbami, a když není náhodou před volbami, tak je před sjezdem nějaké politické strany. Zkrátka pořád se na něco čeká, teď zrovna na sjezd ODS. Proto vám nabízíme pohled na tuto stranu, na jejímž rozhodnutí nyní záleží, zda budeme mít volby už příští rok, nebo až v roce 2008.

Když je řeč o ODS: v rubrice Česká republika popisujeme příběh rozzlobených Brňanů, kteří se rozhodli po šestnácti letech svrhnout občanské demokraty a vládnou místo nich. V rubrice Téma vám přinášíme reportáž o umírání. Jinak řečeno reportáž o nejvšednější každodennosti, kterou lze pojmout i jinak, než jsme si v posledním čase zvykli. Také se vracíme ke třem aktualitám: k odsouzení Saddáma Husajna,americkým volbám a také k výročí sametového převratu. V rubrice Civilizace si můžete přečíst o pozoruhodné knize výpovědí komunistických bossů.

Srdečně vás zdraví

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].

Text vyšel v Respektu 46/2006 pod titulkem Editorial