Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Minulý týden

Minulý týden

Stočlenné policejní komando rozehnalo sněm ukrajinské mafie v pražském restaurantu U Holubů. Za zpěvu písní na téma lásky a odpuštění prošel Mostem pochod křesťanů pro Ježíše Krista. V centru Břeclavi se objevili bobři. Likérka Božkov byla prodána do německých rukou.

Stočlenné policejní komando rozehnalo sněm ukrajinské mafie v pražském restaurantu U Holubů. Za zpěvu písní na téma lásky a odpuštění prošel Mostem pochod křesťanů pro Ježíše Krista. V centru Břeclavi se objevili bobři. Likérka Božkov byla prodána do německých rukou. Prezidenti Havel a Walesa se v maďarském Keszthely shodli na tom, že současná Evropa „postrádá účinné páky“, jak vyřešit vražednou válku v Bosně. V souvislosti s nedávným pumovým atentátem na zlínského podnikatele byl vyslechnut bývalý šéf slušovického JZD František Čuba. Šest tisíc lidí přijelo do Vlčnova sledovat tradiční Jízdu králů. Premiér Václav Klaus se na nátlak veřejného mínění vzdal obecního bytu 5+1 nedaleko Pražského hradu, který mu přidělila radnice Prahy 6. Vyrostly první jarní houby. Dnešní moderní člověk začíná být vyšlechtěnou rasou a jeho přirozená odolnost vůči infekcím klesá, prohlásil ředitel Státního zdravotního ústavu Jaroslav Kříž. Podražila elektřina.

Na dětském hřišti v Bílině u Teplic bylo nalezeno dvouleté dítě, ke kterému se nikdo nepřihlásil. Mezi Prahou a Paříží začal jezdit pravidelný rychlík Heinrich Heine. Lékařský odborový klub zahájil přípravy na stávku za vyšší mzdy lékařů. Učitelé pohrozili stávkou v případě, že vláda do prvního září nezvedne jejich platy o dvacet procent. Odborové sdružení železničářů oznámilo, že pokud na dráze nebudou zvýšeny mzdy, vypukne stávka. Aparát sociálně demokratické strany vyhlásil stávkovou pohotovost kvůli zdržení výplat…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 22 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].