Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Kultura

Mikrosukně zdarma  

Dnes vám poradíme, jak ušetřit dvacet tisíc korun, a přitom si dopřát největší módní trend letošního jara. A tím je mikro minisukně. Nejlépe ta od italské módní značky Miu Miu, která to celé spustila a která se právě prodává za nižší desetitisíce. Anebo můžete získat podobnou zdarma plus malý dárek jako bonus. Nejprve si však tento hit sezony představíme.

Mikro minisukně se objevila už loni, na módní přehlídce modelů na jaro/léto 2022. Měla ji na sobě Rianne Van Rompaey, superštíhlá supermodelka z Nizozemska, které je také super. Ale nejvíc super se všem zdála ta legračně krátká sukýnka, jež sotva zakrývala zadek. K tomu byl ustřižený svetřík, který sotva zakrýval prsa, takže vyladěná souprava. Na spodním okraji pár nití, jako by to někdo zrovna ustřihl. Miu Miu set. A od té doby je všude.

Na obálce Vanity Fair měla velmi podobný na sobě Nicole Kidman. Na obálce i-D ho měla oblá modelka Paloma Elsesser. A všichni ostatní ho měli aspoň ve videoklipu nebo na party nebo na Instagramu. Včetně Vincenta Vo, sexy draka z módního průmyslu, který dokázal, že mikro minisukně sluší bez ohledu na pohlaví – několik dalších mužů to pak zkusilo po něm. Aspoň jim pod svetříkem nevykukoval spodní okraj prsou, takzvaný underboob, což je jinak průvodní jev tohoto modelu. A koho by to zajímalo víc, ať si najde na Instagramu @miumiuset účet, který založila jedna fanynka této soupravy a dává tam všechny fotky, na které narazí.

A je to pestrá směs. Což je na tom zajímavé. Minisukně byla…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 39 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].