Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Příštích 7 dní

Útvar pro odhalování organizovaného zločinu (UOOZ) zveřejní příští týden výroční zprávu o tom, jak je organizovaný zločin rozšířený v české společnosti, jaké jsou jeho formy, jak se proměňuje a do jakých vrstev společnosti prorůstá. Obsahem zprávy bude i přehled o tom, jak se ho daří postihovat.

PRÁVA O ORGANIZOVANÉM ZLOČINU

Útvar pro odhalování organizovaného zločinu (UOOZ) zveřejní příští týden výroční zprávu o tom, jak je organizovaný zločin rozšířený v české společnosti, jaké jsou jeho formy, jak se proměňuje a do jakých vrstev společnosti prorůstá. Obsahem zprávy bude i přehled o tom, jak se ho daří postihovat.

JEDNÁNÍ O SILNÉ KORUNĚ

Ve čtvrtek 7. srpna bude Česká národní banka jednat o silné koruně. Její guvernér Zdeněk Tůma nedávno naznačil, že banka by mohla snížit úrokové sazby.

ZAHÁJENÍ OLYMPIÁDY PEKING 2008

V pátek 8. 8. v 8 hodin a 8 minut večerního času v Pekingu začne zahajovací ceremoniál Olympijských her. I přes předchozí varování a kritiku porušování lidských práv v Číně se ho nakonec s výjimkou německé kancléřky Angely Merkelové zúčastní všichni významní světoví politici.

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].

Text vyšel v Respektu 32/2008 pod titulkem Příštích 7 dní