Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Komentáře

Skončete tu manipulaci

Česká televize by měla učinit „státnické“ rozhodnutí a zrušit telefonické hlasování ve svých předvolebních debatách. Tento hlas lidu korunující zajímavé debaty s osobnostmi pěti nejsilnějších stran ve všech krajích, totiž ukradli partajní stratégové.

Česká televize by měla učinit „státnické“ rozhodnutí a zrušit telefonické hlasování ve svých předvolebních debatách. Tento hlas lidu korunující zajímavé debaty s osobnostmi pěti nejsilnějších stran ve všech krajích, totiž ukradli partajní stratégové. Sociální demokracie přiznala, že její členové mají za úkol hlasovat pro svého kandidáta.

ODS to sice otevřeně neřekla, ale jistě tak činí. Je totiž nesmysl, aby jejich diskutér získal přirozenou cestou už krátce po začátku pořadu víc než padesátiprocentní podporu, když ještě nestačil nic říct. Je to vlastně jednoduché: během hodiny a půl vysílání se dovolá nějakých dvacet, třicet tisíc lidí. Řádově tolik mají velké strany členů, ovládnout hlasování pro ně tedy není problém, i kdyby jejich politik z obrazovky jen kokrhal nebo mluvil finsky.

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 41 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].