Hlavní chod•4 minutyPřipijte si pet-natem a ryšákemTahle vína nejsou nová, přesto je znají spíše fajnšmekři. Pet-naty, ryšáky a oranžády jsou přitom skvělým letním pitím. Najdete je i v nabídce zdejších vinařství. Petra Tajovský Pospěchová •7. 7. 2024
Hlavní chod•4 minutyZavřít, nasolit, zpastovatZavřenina není překlep. Je to způsob, jak uchovat rybíz či angrešt bez zavařování klidně i půl roku. I další neobvyklé druhy konzervace zaplní úspěšně police ve spíži.Petra Tajovský Pospěchová •24. 6. 2023
Hlavní chod•4 minutyProbio + prebio = synbioPosílit organismus probiotiky a poté probiotické breberky nakrmit vlákninou, tedy prebiotiky: to je základní princip nového trendu – synbiotické stravyPetra Tajovský Pospěchová •4. 3. 2023