Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Dopisy

Dopisy

Dopisy od našich čtenářů.

Pro Andreje Stankoviče k článku To jsou ty konce starých časů?

Abyste věděl, pane, tvůrce chce tvořit za každých okolností a bezostyšný jste Vy a ne pan Menzel. I když jsem oba zmíněné filmy ještě neviděla, věřím, že budou tak dobré jako všechny ty minulé. Menzelovy filmy se mi nejvíce líbí až po třetím shlédnutí. Zajímalo by mě, které filmy v poslední době považujete za dobré Vy.Také mimo jiné považuji za drzost použít v případě herce Abrháma a Neckáře slova infantilní.

Hrozně ráda bych, pane, viděla, jak vypadáte Vy! Váš článek je pln nenávisti i nesrozumitelnosti a je zbytečně dlouhý. Řiďte se rčením, že „méně znamená více“. Vaše noviny čtou i normální lidi, tak by neměly sršet takovou přemoudřelostí. Věřím, že příště budete psát rozumněji.Ani rozhovor s prezidentem V.Havlem se mi nelíbil. Otázky byly drzé a nenávistné. Kde je ta „Láska a Dobro“, o kterých se pořád hovoří?

Alena Macků

Vyjádření autora

Obávám se, že jsem si musel také zdřímnout, podobně jako autor motta mé recenze Menzelových filmů, když jsem u Skřivánků na niti zaměnil Jaroslava Satoranského za Josefa Abrháma. Omlouvám se Jaroslavu Satoranskému, že jsem ho zaměnil za Josefa Abrháma. Omlouvám se Josefu Abrhámovi, že jsem si ho zmýlil s Jaroslavem Satoranským.

Andrej Stankovič

Český hudební fond

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 23 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].