Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené dámy a pánové,
Vrchní soud v Praze odmítl naši žádost o obnovení soudního procesu s expremiérem Stanislavem Grossem. Respekt před časem napsal, že má Gross kontakty s lidmi kolem nevěstince. Bohužel jsme ale uvedli chybné jméno a Gross soud vyhrál. Vloni se však naše informace potvrdily, Gross dokonce odstoupil z funkce. Proto si myslíme, že je na místě obnovit řízení. Teď chceme podat dovolání k Nejvyššímu soudu.

Vážené dámy a pánové,

Vrchní soud v Praze odmítl naši žádost o obnovení soudního procesu s expremiérem Stanislavem Grossem. Respekt před časem napsal, že má Gross kontakty s lidmi kolem nevěstince. Bohužel jsme ale uvedli chybné jméno a Gross soud vyhrál. Vloni se však naše informace potvrdily, Gross dokonce odstoupil z funkce. Proto si myslíme, že je na místě obnovit řízení. Teď chceme podat dovolání k Nejvyššímu soudu.

Z nového čísla Respektu bych vás rád upozornil na poněkud netradičně pojatou rubriku Téma: na příkladě náhodně vybraného dne vám ukazujeme, o čem a jak své čtenáře informují různé evropské deníky. Z dalších textů dovolte zmínit ještě rozhovor s předsedou Strany zelených.

Inspirativní čtení přeje

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].

Text vyšel v Respektu 29/2006 pod titulkem Editorial