Rozhovor•14 minutŘízek je jedno z nejnudnějších jídelS michelinským kuchařem a hvězdou vídeňské gastroscény Lukasem Mrazem o rakouské kultuře jídla, emocích ve vaření a o tom, jak Instagram obral život o momenty překvapeníPavel Turek•Vídeň•15. 12. 2024
Hlavní chod•4 minutyKuchař ve vestě s kapsamiKdybychom měli jmenovat nejvýraznější světovou kuchařskou osobnost dneška, byl by to bez debat americký šéfkuchař španělského původu José AndrésHana Michopulu•11. 11. 2023
Hlavní chod•4 minutyK jaké plotně se ženy hodí?Proč je pro Češky, které chtějí budovat kariéru v profesionální kuchyni, stále snadnější vzít to oklikou přes zahraničíHana Michopulu•23. 4. 2023
Téma•14 minutPrůvan v jídelníčkuChystaná proměna školních jídelen oživila debatu o tom, co mají mít děti na talířiPetr Horký•18. 3. 2023
AnketaJaká jídla byste rádi zavedli do školní jídelny, pokud byste ji dostali na starost a nemuseli řešit stanovené normy?Respekt•18. 3. 2023
Rozhovor•22 minutDiktátoři nás nejdřív přinutí, abychom se do nich zamilovali, a pak nás zničíPetr Horký•3. 4. 2021