Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Kultura

Všechno bude fajn

Máme tu pro vás dnes nějaké podzimní slevy na přístroje na masáž obličeje – budou se vám hodit právě teď. Skončily totiž dovolené, zpátky do školy, do práce, na pracovní schůzky, do společnosti. A je třeba ukázat, že jste v pohodě. A na dovče že to byl neskutečný relax. A že všechno bude fajn. A pořád se na všechny usmívat.

Pro obličejové svaly je to ovšem dřina, a tak jistě oceníte naše masážní přístroje. Nepřekonatelné proti křeči z usilovných úsměvů. Rozmasírují všechny svaly okolo čelistí. A navíc vrátí pleti pružnost a svěžest. Stoprocentní účinek zaručen. A je to trend!

Začneme u nejjednodušší varianty. A to je kváša. Zní to jako něco ze staročeské kuchyně, ale je to ze staročínské medicíny – jedná se o škrabátko z nefritu nebo jiného kamene, kterým se z obličeje seškrábne únava zhruba stejně jako v autě námraza z předního okýnka. Dále tu máme nefritový váleček taktéž vypůjčený z nástrojů čínské medicíny. Jezdí se jím podle návodu po obličeji, kámen je chladivý, a když se dá do ledničky, je ještě chladivější. Chlad zmírní otoky a váčky pod očima a vůbec to člověka trochu zchladí, když se celý den tak vřele smál.

Tohle jsou ovšem staré metody. Ale je snad 21. století. Takže tu máme technologie. Na všechno, i na obličej. Přístroje, které mechanicky vibrují. Přístroje, které stimulují pomocí elektrického proudu. Přístroje, které chladí. Přístroje, které naopak hřejí, což pomáhá prokrvení a lepšímu vstřebávání kosmetických produktů. Přístroje, které žehlí, čistí,…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 41 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].