Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Kultura, Kultura

Béžová na béžové

A už je tady. Vévodkyně potížistka. Panovačná a náročná. Je od hlavy až k patě v béžové, takže teď se musíme převléct i my ostatní. Do béžové, nejlépe v kombinaci s béžovou a béžovou. Sdělil zdroj z Buckinghamského paláce.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, nejnovější členka britské královské rodiny, se nějak znelíbila anglickému bulváru. Dostala přezdívku Duchess Difficult (vévodkyně potížistka) a nejrůznější anonymní zdroje a přítelkyně na ni vynášejí, koho všeho rozbrečela a že je z neuspořádaných poměrů a ještě potvora. To ale nic nemění na tom, že je neokoukaná a hezká, má svůj styl – a ten se napodobuje.

Hodné i zlobivé holky teď chtějí vypadat jako Meghan. To znamená zejména jednobarevné kusy, často v barvách mléčné, šampaňské a velbloudí srsti. A taky béžové. V celobéžovém outfitu vyšla vévodkyně minulý týden na návštěvu organizace na ochranu pejsků a kočiček. A byla kočka. Pak se zjistilo, že ty šaty byly z řetězce H&M a stály jen 25 liber. Takže noviny celého světa řešily celý týden, kde se ještě dají sehnat. Buckinghamský palác raději pomlčel.

Tahle béžová epizoda se potkala s béžovou na módních molech. Dovoleno je sice všechno a barevné možnosti jsou nekonečné. Ale možná proto mnoho návrhářů zůstalo u jediné barvy, té nejneutrálnější béžové. Béžové kalhoty s béžovými halenkami s béžovými sukněmi a béžovými doplňky mají na jarní sezonu v nabídce vlivné domy jako Christian Dior, Balmain, Loewe či Burberry. Ačkoli béžová je nejnudnější barva na světě, což…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 37 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].