Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Kultura, Kultura

Vánoce na h…

Milé děti. Prrrd. Neseme vám krásné noviny. Prrrd. Vyrůstáte ve světě, kde nic není zakázáno a nic není tabu. Ani to největší fuj všech dob – hovínka, exkrementy a výkaly. Máme je tu pro vás letos v atraktivním balení. Kadící, prdící a smrdící hračky jsou trendem letošních Vánoc, píše USA Today na základě výzkumu trhu. Tak do čeho to Santa šlápnul?

Hitem amerických Vánoc je například hra Doggie Doo (Psí hovínko). Balení obsahuje plastového psa hnědé barvy a plastová hovínka, naštěstí ne hnědé barvy. Hráči se střídají v mačkání vodítka. Po každém zmáčknutí pejsek zatlačí, a komu se vykaká, má bod. V další společenské hře Flushin Frenzy Game chytají hráči nezbedný výkal prchající ze záchodu – vypadá jako živý, jen má očička. Stojí za zmínku, že je to hra od Mattelu, firmy, která už od vynálezu panenky Barbie dává dětem, co se jim líbí, bez ohledu na to, co si o tom myslí jejich vychovatelé. Ti se tváří znechuceně, ale kupují a to je důležité. Prd a fuuuuj!

Do Česka přicházejí trendy se zpožděním, ale tenhle se již ohlašuje – slyšíte? To bude asi prdící sliz. Prdící nebo hnědé slizy, často v balení ve tvaru zadku nebo záchodu, už dorazily jako předvoj. Anebo různé prdící žertíky. Z reklamního letáku: „Překvapte své blízké nenápadným podstrčením prdícího polštářku… užijete si spoustu legrace.“ Prd a chacha. Dále už je na českém trhu Poopsie Magical Unicorn, jednorožec, který kaká třpytivý sliz, a kakající pejsek FurReal Friends.

Prostě kakací Vánoce…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 34 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].