Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Kultura, Kultura

Pozice prkna

Hey, guys. I am fitness Rebecca. Ahoj, jsem Rebecca, trenérka fitness, a budu vám vyprávět svůj příběh. Svůj a prkna. Nejdřív si ale všichni lehnout rovně, do vzporu, o zem se opírat jen předloktím a špičkami nohou. Jako jsem to kdysi udělala já. Rebecca fitness prkno, přihlaste se k odběru mého videa.

Prkno čili plank cvičí všichni včetně rodiny Kardashianů. Zadruhé, plank posiluje střed těla, pracuje s vlastní vahou, prostě core a body weight, vždyť víte, you know. A zatřetí, zpevní a vytvaruje celé tělo, pokud z něj nedostanete kostální chondritidu, což je zánět chrupavek mezi žebry. To se může stát, ale prozatím se držíme v prkně a usmíváme se. Jako já. Taky jsem to dřív nezvládala. Prkno připomínal nanejvýš můj hrudník, individuální sporty jsem nenáviděla. A při týmových mě zase nenáviděl tým. Všechno jsem kazila, všichni se mi smáli. Třeba tenkrát, když jsem v tělocvičně zakopla.

Spadnu a všichni se mi zase budou smát, běželo mi hlavou. F*cking, do prkýnka, zvolala jsem. Vtom se všechny moje svaly zatnuly. Pád se zastavil a na moment jsem se vznášela nad zemí. Pak jsem lehce dolehla na špičky a předloktí do pozice prkna. A za chvíli jsem to uslyšela. Souhlasné funění. Všichni se přidali a začali taky dělat prkno.

Stala se ze mě Rebecca, fitness prkno influencerka, co má kanál na YouTube a na Insta dává fotky svých svačin a bicáků, které se nestydí mít větší než prsa, co má miliony zhlédnutí a followerů. Lajkujte, cvičte a usmívejte se. Že už nechcete? Že to…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 44 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].