Aby si mohla otevřít rodinné bistro, prodala byt a vzdala se slibného postu v mezinárodní organizaci. „Byl to můj životní sen. Podnikání jsem chtěla odjakživa zkusit,“ usmívá se před dřevěnými vraty do malé restaurace Kidó Alena Slámová. A alespoň zatím to vypadá, že zkouška vyšla. Kuchyně z lokálních potravin si našla věrnou klientelu a novináři velebí Kidó jako místo, kde se kromě skvělého jídla organizují pravidelná „sousedská setkání“ pro obyvatele holešovických činžáků, přednášky pro studenty či prodejní akce drobných farmářů z okolí.
Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.
Odemkněte si všech 44 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.
Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:
Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].