Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Jeden den v životě

Čtečka

Grilled chicken AHC 96–63 bílé sklo je surovina s platnou parkovací kartou kterou v letech 2005 a 2006 za finančního přispění Evropské unie Air Malta se váš pes nemusí stydět bez omezení každý čtvrtek živá hudba Alpha management líbá jako Bůh Guerlain Beer 21.

  • Autor: Respekt
• Autor: Respekt
Autor fotografie: Pavel Reisenauer • Autor: Respekt
Autor fotografie: Pavel Reisenauer • Autor: Respekt

Grilled chicken AHC 96–63 bílé sklo je surovina s platnou parkovací kartou kterou v letech 2005 a 2006 za finančního přispění Evropské unie Air Malta se váš pes nemusí stydět bez omezení každý čtvrtek živá hudba Alpha management líbá jako Bůh Guerlain Beer 21. Zkrátka čtu. Tlačím kočár městem Praha a hltám její texty. Vlastně ne já, to čtečka v mé hlavě. Je na zabití. Proti rasistickým pogromům fitness vítáme vás kitchen, full of pleasant surprises prodejna klenotnických materiálů jewelry chytrá karta České spořitelny 6AO 7442. Moje čtečka se nezastaví před ničím.

Zchroupe vývěsní štíty stejně jako informační tabule, texty desek květnových padlých, úřední hodiny obchodů, jež mě ani v nejmenším nezajímají, a ano, ty samozřejmě, také reklamní slogany.

Oproti tomu teror bulváru v čekárnách u lékaře, to si dělám sama. Zodpovědnost za mé ruce je přece jen na rozdíl od očí bez diskuse jen má. Bulvár na stolku chňapnu a hltám s nepochopitelnou lačností, ačkoli vím předem, že mi potom bude zle jako po dortu s příliš tučným krémem.

V klidu mě nenechají ani plátky, co čekají ve stojanech u vchodu do metra. Ač třeba jen o realitách nebo kosmetice, nutkavé puzení mi nedá neprolistovat je na jezdících schodech. Dole u vlaků zas koukám v hloučku s ostatními na nástupištní televizi. Tu velkou, co se vždy krátce před příjezdem vlaku do stanice vypne, aby lidé tumpachoví informacemi při…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 55 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].