Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Komentáře

O loži dvou T.

Fascinace cizí ložnicí je v lidstvu odnepaměti. Tím spíše, když jde o lože pohledné ženy.

Fascinace cizí ložnicí je v lidstvu odnepaměti. Tím spíše, když jde o lože pohledné ženy. Během posledních let se dokonce vypracovalo k dokonalosti to, že celebrity samy s rozkoší nabízejí vhled do svého intimního života. Dává to i jakousi logiku, čím více se o nich píše, tím více se prodává jejich muzika či sledují jejich filmy nebo prostě o nich mluví. Co je ale novinkou, že o svých mileneckých či manželských starostech s nadšením vyprávějí političky.

Paní Talmanové a Topolánkové se v posledních dnech nedalo uniknout. Jedna se dostala až do předního diskusního pořadu veřejnoprávní televize, s druhou dělal rozhovor i zástupce šéfredaktora deníku Mf Dnes.

Při sebelepší vůli se nedá pochopit, kde je veřejný zájem v popisování jejich intimního života. Dokonce to ani není vtipné či pikantní. Otázky „pomáhá vám v politice váš vzhled?“ či „necítíte se jako nějaká barbína?“ zřejmě nevstoupí do historie. Ale budiž, zřejmě průzkumy čtenosti ukázaly, že to čtenáři chtějí.

Proč to ale chtějí samotné političky? Chtějí nějak pomoci od čtenářů a diváků v oblasti vztahů, když o nich mluví? Nebo naopak chtějí nějakou radu dát? Nebo je to nové téma pro předvolební kampaň? Pokud ano a funguje to, tak to určitě brzy otěhotní i politici.

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].