Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,
dokonce ani pohnutí nad faktem, že máme konečně vládu s důvěrou parlamentu, nám nezabránilo připravit pro vás číslo. Ještě než ale přijde krátký průvodce tímto vydáním, tak máme příjemné oznámení. Po více než roční pauze se do redakce vrátil Ondřej Kundra a tým rozšířil i dosavadní spolupracovník Jaroslav Formánek.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

dokonce ani pohnutí nad faktem, že máme konečně vládu s důvěrou parlamentu, nám nezabránilo připravit pro vás číslo. Ještě než ale přijde krátký průvodce tímto vydáním, tak máme příjemné oznámení. Po více než roční pauze se do redakce vrátil Ondřej Kundra a tým rozšířil i dosavadní spolupracovník Jaroslav Formánek. Oba jsou to mimořádné posily, i když pravdou je, že jsme z důvodů přehnané politické korektnosti dirigované z Evropské unie vybírali podle toho, že jeden je nekuřák a druhý si rád zapálí.

A nyní ten průvodce. Číslem prostupuje téma národních zájmůzrady, které se opět vrátily na zdejší scénu. Stejně tak naši pozornost mimo jiné vzbudila servilita zdejší byrokracie k mocným, ačkoli měla být nezávislým pilířem funkčního státu. Příjemné čtení,

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].

Text vyšel v Respektu 4/2007 pod titulkem Editorial