Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,
v povolebním Respektu vám nabízíme jako téma čísla článek, v němž ukazujeme, jak se Senát oproti mnoha tvrzením a snahám o jeho zrušení osvědčil. V rubrice Rozhovor vám představujeme názory předního německého politologa na situaci v Česku v kontextu střední Evropy.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

v povolebním Respektu vám nabízíme jako téma čísla článek, v němž ukazujeme, jak se Senát oproti mnoha tvrzením a snahám o jeho zrušení osvědčil. V rubrice Rozhovor vám představujeme názory předního německého politologa na situaci v Česku v kontextu střední Evropy. Reportér Jáchym Topol se vydal na sever Čech psát o sporné těžbě kamene a zažil nečekané dobrodružství.

Jeho článek najdete na straně 6, navíc v pondělí 30. 10. večer můžete jeho zážitky sledovat i v České televizi v pořadu Reportéři. A závěrem – v některých z budoucích vydání Respektu přineseme další reportáže Jaroslava Pašmika z Číny. Po minulé reportáži o hrdinovi protivládních nepokojů, zemědělci panu Fu, to bude text o novém vlaku do Tibetu a pak i reportáž o předních čínských hudebnících.

Vše dobré přeje

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].

Text vyšel v Respektu 44/2006 pod titulkem Editorial