Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

prázdniny jsou pryč. Sen novinářů se splnil, protože končí okurková sezona s nezbytným bestiálním zvířetem ve zprávách, a obava školáků se naplnila, neboť zamíří do školy. Smutek se týká i těch, kteří už mají za sebou dovolenou, ale jako by ani nebyla. Ať už patříte k jakékoli skupině, stojí za to začít novou sezonu s Respektem v ruce.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

prázdniny jsou pryč. Sen novinářů se splnil, protože končí okurková sezona s nezbytným bestiálním zvířetem ve zprávách, a obava školáků se naplnila, neboť zamíří do školy. Smutek se týká i těch, kteří už mají za sebou dovolenou, ale jako by ani nebyla. Ať už patříte k jakékoli skupině, stojí za to začít novou sezonu s Respektem v ruce.

Doporučuji zejména téma o americké základně v Německu, které je důležitým příspěvkem do zdejší debaty o případné základně v Česku, stejně jako komentář a část rozhovoru s novým ministrem zahraničí Alexandrem Vondrou. Za přečtení stojí i články o tom, jak se krade v hospodách, profil končícího politika Jana Kasla nebo zpráva o jakési vycházející hvězdě jménem Madonna.

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].

Text vyšel v Respektu 36/2006 pod titulkem Editorial