Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené dámy, vážení pánové,

Jistě si všimnete, že frekvence jmen Stanislav Gross a Šárka Grossová ani v tomto čísle Respektu oproti minulým týdnům neklesla. Je to tím, že zkouška zdejšího politického a společenského systému, vyvolaná nejasnostmi kolem jejich rodinných účtů a podnikatelských aktivit, stále trvá. Přinášíme vám také slíbenou reportáž Marka Švehly z jeho nedávné cesty do Saúdské Arábie a zprávu Elišky Bártové o dalším osudu devíti dětí, které se z malicherných důvodů pokoušejí odebrat matce českobudějovické úřady.
Příští měsíc oslaví Respekt patnácté výročí svého vzniku a v jednom z nejbližších čísel vám oznámíme, jak tento věk společně s vámi oslavíme. Přejeme vám příjemný čas.

Vážené dámy, vážení pánové,

Jistě si všimnete, že frekvence jmen Stanislav Gross a Šárka Grossová ani v tomto čísle Respektu oproti minulým týdnům neklesla. Je to tím, že zkouška zdejšího politického a společenského systému, vyvolaná nejasnostmi kolem jejich rodinných účtů a podnikatelských aktivit, stále trvá. Přinášíme vám také slíbenou reportáž Marka Švehly z jeho nedávné cesty do Saúdské Arábie a zprávu Elišky Bártové o dalším osudu devíti dětí, které se z malicherných důvodů pokoušejí odebrat matce českobudějovické úřady.

Příští měsíc oslaví Respekt patnácté výročí svého vzniku a v jednom z nejbližších čísel vám oznámíme, jak tento věk společně s vámi oslavíme. Přejeme vám příjemný čas.

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 43 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].