Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené dámy, vážení pánové,

i v tomto čísle pokračujeme v odhalování podnikání manželky premiéra Šárky Grossové. V tuto chvíli již případ získává rozměry doslova kriminální, jak se podařilo odhalit Jaroslavu Spurnému a Janě Neumannové. Premiér Gross se už minulý týden nechal ve sněmovně slyšet, že proti Respektu podniká právní kroky. Přitom většinu našich informací během poslaneckých interpelací potvrdil a ty ostatní jsou z otevřených zdrojů.
V ekonomické rubrice doporučujeme rozhovor s novým členem ČNB Miroslavem Singerem a v domácí rubrice článek o mizejících kouzelných místech českých měst. V příštím čísle se můžete těšit na téma ze Saúdské Arábie a samozřejmě další sledování vnitropolitické situace, která se stále více zahřívá. Přejeme hezký, byť chladný týden.

Vážené dámy, vážení pánové,

i v tomto čísle pokračujeme v odhalování podnikání manželky premiéra Šárky Grossové. V tuto chvíli již případ získává rozměry doslova kriminální, jak se podařilo odhalit Jaroslavu Spurnému a Janě Neumannové. Premiér Gross se už minulý týden nechal ve sněmovně slyšet, že proti Respektu podniká právní kroky. Přitom většinu našich informací během poslaneckých interpelací potvrdil a ty ostatní jsou z otevřených zdrojů.

V ekonomické rubrice doporučujeme rozhovor s novým členem ČNB Miroslavem Singerem a v domácí rubrice článek o mizejících kouzelných místech českých měst. V příštím čísle se můžete těšit na téma ze Saúdské Arábie a samozřejmě další sledování vnitropolitické situace, která se stále více zahřívá. Přejeme hezký, byť chladný týden.

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 43 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].