Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Editorial

Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

do rukou se vám dostalo sedm set devadesáté vydání týdeníku Respekt. Můžete si v něm přečíst článek Sylvie Blechové o zahraničněpolitické vizi Jana Kavana a dalších levicových rebelů sociální demokracie anebo slíbené téma o větším než menším množství svobody pro uživatele marihuany. Doporučuji také komentář o druhé světové válce a jejím dopadu na dnešní Evropu.
V redakci je vše při starém, což může být pro některé čtenáře dobrá, pro jiné špatná zpráva. O víkendu by se mělo několik redaktorů vrátit z dovolené a v příštím čísle vám v plné síle nabídneme další zajímavé čtení. Například téma o tom, jak Britové a Francouzi přistupují k referendu o evropské ústavě, nebo reportáž z přípravy jednoho z největších opozičních setkání na Kubě. Děkujeme za přízeň a přejeme dobrý týden.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

do rukou se vám dostalo sedm set devadesáté vydání týdeníku Respekt. Můžete si v něm přečíst článek Sylvie Blechové o zahraničněpolitické vizi Jana Kavana a dalších levicových rebelů sociální demokracie anebo slíbené téma o větším než menším množství svobody pro uživatele marihuany. Doporučuji také komentář o druhé světové válce a jejím dopadu na dnešní Evropu.

V redakci je vše při starém, což může být pro některé čtenáře dobrá, pro jiné špatná zpráva. O víkendu by se mělo několik redaktorů vrátit z dovolené a v příštím čísle vám v plné síle nabídneme další zajímavé čtení. Například téma o tom, jak Britové a Francouzi přistupují k referendu o evropské ústavě, nebo reportáž z přípravy jednoho z největších opozičních setkání na Kubě. Děkujeme za přízeň a přejeme dobrý týden.

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 42 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].