Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Minulý týden

Minulý týden

Anonymní výhrůžky bombovým atentátem narušily tradiční pouť a diskotéku v Chrudimi. Z přízemí do sklepa domažlického pivovaru se propadla nádrž s dvěma tisíci litry piva. Kabinet schválil Zprávu o stavu českého zemědělství.

Anonymní výhrůžky bombovým atentátem narušily tradiční pouť a diskotéku v Chrudimi. Z přízemí do sklepa domažlického pivovaru se propadla nádrž s dvěma tisíci litry piva. Kabinet schválil Zprávu o stavu českého zemědělství. Devadesát vojáků havlíčkobrodské posádky dobrovolně věnovalo krev pro potřeby polních nemocnic ve válečné oblasti na území bývalé Jugoslávie. V Kojetíně shořela radnice. Ostravský občan Josef Fojtík se rozhodl k sebevraždě upálením, pokud mu úřady okamžitě nesníží nájem za čtyřpokojový byt. V roce 1990 jsem platil sedmdesát korun měsíčně, dnes je to téměř desetkrát tolik, napsal budoucí sebevrah v otevřeném dopise sdělovacím prostředkům. Unie vydavatelů novin protestovala proti neustálému zdražování papíru. Ministerstvo zemědělství vypracovalo zákon na ochranu českého chmele poloranný červeňák. Po týdenní přestávce začaly opět fungovat telefony v centru hlavního města. Z parkoviště před pardubickým nádražím se ztratila nákladní Avie plná vajec. Sedmačtyřicet lidí se přihlásilo do konkurzu na místo generálního ředitele Českých drah. Během bojů mezi Srby a Chorvaty v Krajině zahynuli dva čeští příslušníci mírových sil OSN. Výkonný předseda ODS Libor Novák mladší zahájil kampaň za stažení českých vojáků z Chorvatska.

Nemohu říci, že by to byl oficiální názor vlády, ani nemohu říci, že by to byl oficiální názor ODS, komentoval Novákovu iniciativu jeho stranický šéf Václav Klaus. Většina cestovních kanceláří…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 22 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].