Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Téma

Trochu divoké, ale děláme to taky

Trochu divoké, ale děláme to taky

Na reklamní strategii Radia Kiss jsme se zeptali ve čtyřech konkurenčních stanicích

RADIO CITY

Michal Holubovský, promotion: "Přístup Radia Kiss považuji za trochu neseriózní. Je to dravý, tak trochu bezohledný, podbízivý styl.Soutěže pořádáme samozřejmě taky, většinou je za reklamu sponzorují svými výrobky nebo službami různé firmy. Největšími výhrami, které se u nás daly získat, byly různé zájezdy cestovních kanceláří. Všechno v hodnotě mezi pěti až deseti tisíci.

RADIO VOX

Luboš Vácha, oddělení propagace: "Nevím, jestli se druh sebereklamy, kterou Radio Kiss dělá, dá nazvat přímo nekalou konkurencí. Každopádně si ale myslím, že za svoji úvodní bombastickou kampaň, kdy ohromnými samolepkami oblepili bez příslušných povolení celou Prahu, dluží pražskému magistrátu hezkou hromádku peněz. My jsme vzhledem k našemu zaměření od soutěží trochu upustili, navíc jsme už dostali první signály, že tyto soutěže začínají našim posluchačům vadit.

EVROPA 2

Josef Vlček, programový ředitel: Samozřejmě taky děláme soutěže. Naší nejstarší je Měšec Evropy 2. Už se při ní také stalo, že se nám někdo ohlásil: „Přeladil jsem na Radio Kiss.“ Moderátor se potom toho člověka ptal, proč se tak ohlásil, když je zvykem se do telefonu představit, a on se hned začal omlouvat: „Ne, já poslouchám pravidelně Evropu dvě a vím přesně, kolik je v měšci, ale pro jistotu říkám i to Přeladil jsem na Radio Kiss.“ "Pokud jde…

Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.

Odemkněte si všech 20 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].