Používáte nástroj pro blokování reklamy. Příjmy z reklamy umožňují naši existenci.
Podpořte nás a nástroj pro tento web vypněte (návod). Nebo si pořiďte předplatné a reklama se vám nebude zobrazovat. (E-shop)

Obtěžuje vás reklama?
Předplatitelům ji nezobrazujeme.

Reklama
 
Společnost Rozhovor

Mám v hlavě zahrádku

S Kamu o její vizi gastrocesty, efektu podrazu a salse ze cvrčků

Kamila Rundusová
Kamila Rundusová • Autor: Matěj Stránský

Na rukou má sem tam jizvu od krájení, ale hlavně je má plné tetování, včetně kérek zeleniny. Pro své vaření ještě před dvěma lety užívala výraz punkové, prý proto, že se do všeho vrhala po hlavě. Dneska o sobě tvrdí, že se zklidnila, do nových projektů se ale vrhá dál. Všechny samozřejmě souvisejí s tím, co miluje nade vše – s vařením. „Pankáč jsem pořád, ale už takový organizovanější,“ říká o sobě. A pro své vaření a projekty s ním spojené má nový výraz – je to teď takové „Kamu hrou“.

Kamu05
Kamila Rundusová

Pro televizi jste před dvěma lety natočila cestopisnou gastroshow z Vietnamu, teď připravujete pokračování z Mexika. Vydala jste kuchařku, která okamžitě zmizela z pultů, máte svůj food blog… To už jste něco jako kuchařská celebrita. Cítíte se být celebritou?

Sláva mě nezajímá. A výraz kuchařská celebrita nemám ráda, protože uměle vytvořenou gastrohvězdou se může stát kdokoli – znáte to, mistr kuchař náhražka, mistr kuchař kůžička…

Já jsem šťastná, když dělám věci, které chci dělat, a daří se mi. Když se dařit přestane, tak se seberu a jedu jinam.

Kamu07
Kamila Rundusová

Nějaká „kamumánie“ tu ale proběhla, jeden čas vás bylo všude plno.

Možná ano, ale už trochu brzdím, zkušenost mě naučila, že když začnete být v něčem úspěšná, vaše tvář se stane známější, vašimi plakáty polepí i tramvaje a na akcích si s vámi kdekdo chce…

titul
Tento článek je v plném znění dostupný po zakoupení speciálního vydání týdeníku Respekt.
Odemkněte si všech 20 článků vydání zakoupením čísla. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

I. Zadejte své údaje a zvolte způsob platby

Předplatné bude automaticky prodlužováno. Funkci můžete kdykoli zrušit.

Rychlá online platba

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Máte dotazy ohledně předplatného? Neváhejte nás kontaktovat na predplatne@economia.cz nebo +420 217 777 888 (každý pracovní den 
od 7.30 do 17.00, mimo pracovní dobu je k dispozici záznamník).

Platbu kartou i on-line platbu zabezpečuje
Uvedené ceny jsou včetně DPH.

titul
Odemkněte tento článek
Získáte přístup ke všem 20 článkům z tohoto vydání.
Chcete-li článek okomentovat nebo nás upozornit na chybu, přihlaste se nebo se zaregistrujte. Nejzajímavější příspěvky zveřejníme.

Kateřina Mázdrová

redakce vydání

mazdrova
Přečtěte si více článků od tohoto autora/autorky. Napsal/a jich celkem 367
Reklama

Vyhledávání

Tip: Vyhledávejte dle autora pomocí autor: autor:”Erik Tabery” další tip

Výsledky vyhledávání

Hledám o sto šest
Vyskytla se chyba, zkuste to znovu.

Nejvíce hledáte