Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Anketa, Společnost

Anketa: S čím rádi bydlíte?

Lucie Kutálková
módní návrhářka a majitelka studia Leeda

Mimo ledničky, pračky a myčky na nádobí se mi dobře bydlí s plakátem koně od Marie Makeevy. Dostala jsem ho jako dárek před pár lety. Dlouho byl srolovaný a čekal, až se odhodlám zatlouct hřebíky a pověsit ho. Ale nejlíp se mi bydlí s Radkem, pokud je zrovna doma, a s Karlou, pokud nevstává v pět ráno.

Pierre Urban
ředitel Radia 1

Vysavač. Jako symbol čistoty. Já tak rád vysávám. Nemam rád prach. Dělá mi dobře, když je uklizeno. To mě doma těší. Btw. Tohle není můj vysavač, ale přítelkyně. Můj je výkonnější;)))

David Karásek
designér, výrobce městského mobiliáře z firmy mmcité1

Nechtěl jsem ho, ale teď jsem strašně rád, že ho máme. I přes to nošení polen a čistění výměníku, které teda moc radostné není.

Jakub Janďourek
designér ze studia DECHEM

Je to jen kožich. Prostě na něm spíme, je to skvělý formát, co se dá tahat po bytě i do koupelny na malé zdřímnutí. Mimino to má dokonce jako spacák pod sebe i přes sebe. Když se to poleje, lanolin to nepustí dovnitř, vyklepeš a spíš dál.

František Kast
spolumajitel knihkupectví PageFive

Je to mobiliář, bez kterého…

Tento článek je v plném znění dostupný členům předplatitelům Respektu.

Odemkněte si všech 31 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se. Pokud byste chtěl/a dostávat Respekt Speciály i v tištěné podobě, pořiďte si předplatné s členstvím v Klubu Respektu (pro rozšíření nám napište na [email protected]).

Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:

Respekt.cz
Android
iPhone/iPad
Audioverze

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].